Defunción Mn. Joan Serradell Aguilar

El dijous dia 20 de febrer de 2014 ha mort Mn. Joan Serradell Aguilar, prevere de la diòcesi de Terrassa, als 91 anys.

Havia nascut a Barcelona el 26 de maig de 1922. Ingressà en el Seminari de Barcelona i rebé l’ordenació sacerdotal el 21 de juny de 1953 a la parròquia de Sant Andreu de Palomar. Va ser vicari a les parròquies de Sant Joan Maria Vianney (1953) i Mare de Déu dels Dolors (1956) a la ciutat de Barcelona. L’any 1957 va ser nomenat rector de la parròquia de Santa Maria de Vila-rodona, i amb motiu del traspàs de la parròquia a l’arquebisbat de Tarragona per remodelació dels límits diocesans, es va incorporar a l’arxidiòcesi de Tarragona.  L’any 1969 va retornar a l’arquebisbat de Barcelona i fou nomenat rector de la parròquia de Sant Jaume Apòstol a Barcelona.

El 1976 va ser destinat a la parròquia de Sant Esteve de Vilanova del Vallès com a rector, on va estar fins l’any 2007 que es jubilà canònicament. L’any 1980 es va encarregar també de la parròquia de Sant Vicenç de Vallromanes. Amb la creació de la diòcesi de Terrassa el 15 de juny de 2004 hi va quedar incorporat Amb motiu de la seva jubilació es va traslladar a viure a la Residència Les Roquetes de les Missioneres dels malalts pobres, on ha mort.

Les exèquies seran presidides per Mons. Salvador Cristau, Bisbe auxiliar, el divendres dia 21 de febrer a les 12 del migdia a l’església de Santa Quitèria, a Vilanova del Vallès. Descansi en pau.