Trobada de religiosos de la Diòcesi de Terrassa

El diumenge 29 de gener la Delegació de Vida Consagrada de Terrassa organitzà al Centre Borja de Sant Cugat del Vallès la trobada anual de religiosos prèvia a la celebració de la Jornada de la Vida Consagrada.

L’encontre s’inicià a les 17h amb la pregària i la presentació a càrrec de la Gna Conxita Baños CCV, delegada episcopal.  A continuació tingué lloc la conferència de la Gna Teresa Rofes OCD sobre Els reptes de la vida consagrada avui, abordant temes com la postpandèmia, la complexitat actual, la minoritat de les comunitats, el secularisme de la societat, etc i reflexionant sobre com afrontar-los des de la interioritat, el revifament del carisma o el testimoni. Seguí una estona de diàleg.

A les 18.30h hi hagué un refrigeri que serví per saludar-se i compartir, així com per departir amb el bisbe Salvador.

Finalment a les 18h Mons. Cristau presidí la Pregària de Vespres, i en les seves paraules reflexionà sobre el lema d’enguany de la Jornada de la Vida Consagrada: Caminem amb esperança, convidant els religiosos i religioses i laiques consagrades a revifar el do de la consagració i el compromís al servei de l’Església.

Participaren religiosos de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat del Vallès, Valldoreix, Cerdanyola del Vallès, Granollers, Caldes de Montbui, Cardedeu, Collsabadell, i La Costa del Montseny.