BAPTISME

QUÈ HE DE FER SI VULL BATEJAR EL MEU FILL/A?

ICONA blanca.png

1. Buscar una o dues dates que us vagin bé per a la celebració. Podreu consultar la disponibilitat amb la parròquia al pas 2. 

2. Reservar un dia venint al despatx parroquial (dijous de 18:00h a 20:00h) o posant-vos en contacte amb la parròquia per telèfon o correu electrònic. Ens fa molta il·lusió que ens poguem conèixer personalment i donar-vos la informació més pràctica així com el formulari que cal omplir.

3. Assistir a la reunió de preparació del bateig amb els padrins. Allà coneixereu el mossèn que celebrarà el baptisme i, d’una manera molt amena i participativa us explicarem el sentit del baptisme (que té molt a veure amb la felicitat del vostre fill/a). Per familiaritzar-vos amb la celebració, farem un tràiler de com anirà.

ICONA blanca.png
QUI POT SER PADRÍ/PADRINA?

Una persona batejada, major de 16 anys, que pugui ser un referent de vida cristiana i humana per a l’infant. Si escolliu un sol padrí pot ser un home o una dona. Si en son dos, cal que siguin una dona i un home. 

ICONA blanca.png
DONATIU

Els sagraments sempre són gratuïts, però és tasca de tots col·laborar al sosteniment de les despeses de la parròquia (neteja, llum, personal…) i el baptisme pot ser una ocasió per a ajudar a la parròquia. Podeu fer el vostre donatiu el mateix dia de la celebració, o bé fer-lo a través d'aquest enllaç. Des d’ara us volem agrair la vostra col·laboració. 

 

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Podeu emplenar el formulari de sol·licitud de baptisme mitjançant l'enllaç següent: https://forms.gle/8S2N3xsVNnDxYUtL9

Recordeu que cal que porteu el ciri de baptisme el dia de la celebració.