Delegació

Apostolat Seglar // Apostolado Seglar

Apostolat Seglar // Apostolado Seglar

Informació de contacte

Web: https://www.seglarterrassa.org/

Email: delegacioapostolatseglar@bisbatdeterrassa.org

Organigrama

Mn. Josep Monfort Mengod, Delegat Episcopal
Una responsabilitat central és animar, promoure i coordinar en el que sigui possible, l'acció evangelitzadora dels moviments i associacions. Un dels objectius és donar a conèixer tots els moviments i associacions de la diòcesi i coordinar propostes... Per fer-ho possible estem elaborant un llistat de tots els que estan erigits, en procés d'erecció o ho demanaran en un futur immediat.
Demanem als preveres, comunitats religioses, responsables de moviments, etc. de la diòcesi de Terrassa ens ajudeu a confeccionar i/o actualitzar el llistat de totes les realitats. Si a la vostra comunitat existeix alguna mena d'associacionisme de laics o en sou consiliaris o en teniu coneixement al vostre arxiprestat o realitat pastoral us demanem que ens feu arribar la informació contestant aquest mateix e-mail a
delegacioapostolatseglar@bisbatdeterrassa.org
 • Activitats organitzades pel curs 2022-23:
  - Diumenge 12 març (Parròquia Sant Esteve de Granollers), recés-concert de Quaresma: Les Set Paraules (més informació al cartell - descarrega´l)
        - 17h Pregària-meditació.
        - 17.30h Concert amb meditació de textos.
        - 18.45 a 19.15h Pregària personal i vespres.

  - Dissabte 22 abril, matí (BCN, Sgda. Família): Jornada Apostolat Seglar de Catalunya.

  - Dissabte 27 maig, cap de setmana de Pentecosta (Santuari de la Salut): Dia de l'Apostolat seglar i Acció catòlica (no es fa el diumenge per ser dia d'eleccions):
        - 11h Romeria-Trobada realitats laicals.
        - 12.30h Missa presidida pel Sr. Bisbe.

Per a estar actualitzat de les novetats des de la delegació segueix-nos al twitter @seglarterrassa

Delegació Apostolat Seglar

Té com a missió fomentar, ajudar i coordinar les diverses formes d'apostolat seglar. Ajudar els laics de la diòcesi a viure la seva pertinença a l'Església i,  la seva vocació orientada a la transformació de les realitats temporals i la seva inserció en la vida diocesana.